Nemzetközi edzőtábor Zágrábban az alapítómester vezetésével

2018
Feb
01

Hazánk nanbudokái is részt vettek a 2017. december 15-17. között – immáron sokadik alkalommal – Zágrábban megrendezett, és a stílusalapító Doshu-Soke Yoshinao Nanbu mester által vezetett Nemzetközi Nanbudo Edzőtáborban. Idén is számos országból – Horvátországból, Bosznia-Hercegovinából, Szlovéniából, Spanyolországból, Franciaországból, Norvégiából, Svájcból, Nagy-Britanniából, Olaszországból és hazánkból – érkeztek résztvevők a közös edzés öröme és a harcművészeti ismeretek elmélyítése céljából.


A magyar csapat a kecskeméti Free Line SE és a budapesti NanBudoPest SE tagjaiból állt, akikkel együtt Király József, a Magyar Nanbudo Szövetség elnöke is részt vett az edzéseken.


A háromnapos szemináriumon a sotai gyakorlatok mellett az alaptechnikai és a légzéstechnikai gyakorlatok, illetve számos régi kombináció is nagy hangsúlyt kapott.


2018 májusában a Párizsban megrendezésre kerülő Nanbudo Európa-bajnokságon hazánk válogatott versenyzői is részt vesznek majd, ott ismét személyesen találkozhatnak az alapítómesterrel.

  • Cimkék: